Loading color scheme

Notranja in zunanja senčila ROLTEK

Z lastno proizvodnjo senčil je podjetje Roltek eden izmed vodilnih proizvajalcev rolet in rolo vrat v Sloveniji, z glavnim poudarkom na funkcionalnosti, estetiki in dolgi življenjski dobi.

PROGRAM ZAJEMA:

  1. rolete
  2. zunanje žaluzije
  3. zunanja screen senčila
  4. komarniki

 

Predokenske rolete

Predokenske rolete z vidnimi omaricami so primerne za sanacije, pa tudi za novogradnje. Lahko pa izkoristite njihovo prilagodljivost in jih vgradite na zaključene objekte, kjer senčila niso bila predvidena.
Roletne omarice niso zmontirane nad okno temveč pred njega. Omarica se lahko vgradi brez posegov v obstoječe okno, enostavno na okenski okvir. Ker pri tem niso potrebne izvrtine v sam objekt, ne pride do toplotnih mostov. Z vgradnjo predokenskih rolet zmanjšate porabo energije in onesnaženje okolja, zmanjšate stroške in izboljšate udobje bivanja. Montaža je hitra, enostavna in zelo čista.

Nadokenske rolete

Enostavna rešitev za novogradnje in sanacije. Nadokenski roletni sistemi so montirani nad okno skupaj z oknom v pripravljeno odprtino. Roletna omarica nadokenskih sistemov postane sestavni del zidu, zato je še posebej pomembna njega izolativnost. Z nadokenskimi roletami ROLTEK ste lahko tukaj brez skrbi, saj imajo najvišje izolativne vrednosti.
Nadokenske rolete se vgradijo nad okno. So primerna izbira, če načrtujete novogradnjo ali menjavo oken. Vgradijo se enostavno, skupaj z oknom. Vse roletne sisteme ROLTEK odlikuje odlična toplotna in zvočna izolacija

Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije omogočajo odlično zaščito pred vročino in modern izgled objekta, zato so zelo priljubljene v sodobni gradnji. Vgradnja je možna tudi naknadno na že zaključene objekte.
- Maksimalno temnenje
- Dovršen dizajn lamel
- Izjemna stabilnost
- Tiho delovanje
- Možnost integriranih komarnikov

Komarniki

Boljša ideja. Trajno učinkovita rešitev.Komarniki so izdelani na principu dolgoročne in okolju prijazne zaščite pred mrčesom.

Zunanja screen senčila

Zunanja screen senčila ROLTEK vas ščitijo pred vročino in bleščanjem, istočasno pa dopuščajo čist pogled navzven.
IGRA SENCE IN POGLEDA NAVZVEN
Zunanja screen senčila do odporna na vremenske vplive in ne potrebujejo praktično nobenega vzdrževanja. Odlikuje jih odlična funkcionalnost, saj vam nudijo zaščito pred vročino, istočasno pa dopuščajo dovolj naravne svetlobe za udobno bivanje.

Katalogi ROLTEK

Žaluzije HERO

hero2   

Komarniki

Roltek komarniki

SCREEN senčila
Nadokenske rolete

roltek2

Rolete

roltek3

Publish modules to the "offcanvs" position.