Loading color scheme

O Podjetju

Podjetje Tocom d.o.o. je podjetje, specializirano za prodajo in montažo stavbnega pohištva. Na trgu smo prisotni že od leta 1993. NUDIMO profesionalno in celostno storitev pri nakupu stavbnega pohištva, od dobave, kvalitetne montaže, zaključnih del in vse do kvalitetnega servisa.
Ob vašem obisku vam bomo z veseljem svetovali. Podjetje Tocom ima vse potrebne standarde in zagotavlja energetsko varčno pohištvo. Prodajni program podjetja je primeren za vse vrste objektov, od stanovanjskih blokov do pasivnih hiš.

Našim strankam si prizadevamo ponuditi le najbolj kakovostne produkte. V sodelovanju s priznanimi dobavitelji poskušamo na trgu ohraniti mesto najboljšega ponudnika.

Naš prodajni program zajema:
- OKNA ( pvc, pvc/alu, les/aluminij)
- VHODNA VRATA (aluminijasta, pvc, pvc/aluminij)
- NOTRANJA VRATA
- GARAŽNA VRATA
- POLICE
- SENČILA

V letu 2016 se lahko pohvalimo z oceno bonitetne odličnosti AA+. S tem potrjujemo, da smo zanesljivi, kredibilni in zaupanja vredni za sodelovanje z različnimi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Bonitetna ocena odličnosti temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.
Verjamemo, da bomo z odličnim delom ta status ohranjali tudi v prihodnosti.

OSNOVNI PODATKI:
Tocom podjetje za trgovino in storitve, d.o.o.

OBIŠČITE NAS V NAŠEM PRODAJNO RAZSTAVNEM SALONU:
Tocom d.o.o.
Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana - Črnuče

ID številka za DDV: SI 41406702
Matična številka: 5825075000
Transakcijski račun: IBAN SI56 0430 2000 3333 583 pri NOVA KBM

Publish modules to the "offcanvs" position.